14 Şubat 2012 Salı

68

sorulardan bir kolye yaptığın günlerde şunu kendine hiç sordun mu Marla? hayat ve insanlar gitgide hırçınlaşırken kim ya da hangimiz masum kalabilirdik?

masumiyet denen maskenin insanların yüzlerine oturduğunu ve onlara epey yakıştığının farkındayım uzun zamandır. fakat herkes bu kadar masumsa hayatın bu halde oluşunu nasıl açıklayabiliriz. ya da şu an yaşadığımız ayrılığı...

birkaç gündür aklıma takılıyordu ve sormak istedim. sen de düşün isterim.

evet son günlerde Lemuria'yı dinler oldum, çok sık dinler oldum. ki bu senin hırçınlığını bir kat daha artırıyor biliyorum, bilmekten de öte hissediyorum. çünkü dudaklarıma yakışan başka bir adı mırıldanmama katlanamazsın sen. ayrı da olsak uzak da düşsek bu kıskançlığın hiçbir gün azalmamış ve törpülenememiştir.

ama şunu unutma, biz birbirimizin olamayacak kadar benzeşiyoruz seninle. bizim ayrılığımızın tek nedeni bu bile olabilir. ki bunu sana defalarca söylemişliğim vardır. ki her seferinde karşı çıkıp, isyan etmişsindir. anlamaya çalışmak yerine, ayrışmaya çalışmayı seçtin ve şimdi...

evet şimdi Lemuria zamanı.

2 yorum:

  1. lemuria yı dinledim ben de çok şaşırdım :) tesadüf mü bilemem ama değişik geldi birden.

    YanıtlaSil
  2. Lemuria aşk gibidir.

    ilk dinlediğinde bir şey ifade etmiyor ya da içinde bir yerleri kımıldatmıyorsa bir daha dinlenmemesi gereken şarkılardandır Feraşe.

    beğenmene sevindim.

    güzel kal.

    YanıtlaSil